Återkommande aktiviteter

Välkommen till Duvan i Motala

Personlig utveckling med själslig/andlig inriktning

KURSER - FÖREDRAG - STORSEANSER - MEDITATIONER


ÅTERKOMMANDE AKTIVITETER


Meditation.

Meditation är troligen det bästa verktyg som finns för att kunna hitta tillbaka till oss själva. Forskning visar också på den stora hälsofrämjande nyttan meditationen har för utövaren, både fysiskt och mentalt. Vill du ge dig något som är både hälsofrämjande och billigt börja meditera. Om du har svårt att hitta rutin för detta hemma eller vill ha stöd för att komma igång är det också ett bra sätt att medverka på våra ledda meditationer. Terminens ledda meditationer kan ha olika teman men är i grunden gemensamma med syfte att hjälpa oss att aktivera vår egen kraftkälla genom kontakten med vårt inre.
Meditation med Bosse Gustafsson


Bosse hemmahörande i Motala har omfattande studier i filosofi och har under många år praktiserat Yoga och meditation. Han har också gått flera mediala kurser och utbildad av Eric Pearl i Reconnective Healing.


Med:Bo Gustafsson 070-645 36 84

När:Tisdag. 25/2, 24/3, 21,4

Tid:18:30 Tänk på att komma i tid!

Pris:Medlemmar 30 kr, övriga 50 kr/gång

Meditation med Bitte Petersson


Bitte har varit medial sen barndomen och har gått kurser för olika lärare. Hon är nu certifierat medium och medium healer som förmedlar andlig healing. Hon har ett gott samarbete med sitt andliga team vars främsta uppgift är att förmedla kärleksfull vägledning.  Hon har en kreativ ådra och sysslar bl.a med spirit art och encaustic art. Hon är även utbildad inom djurkommunikation.


Med:Bitte Petersson 070-256 78 14

När:Tisdag.28/1, 10/3, 7/4, 5/5.

Tid:18:30 Tänk på att komma i tid!

Pris:Medlemmar 30 kr, övriga 50 kr/gångMedlemsmöten

Vi träffas för att diskutera sedvanliga föreningsärenden, utvärdera genomförda arrangemang, diskutera föreningens rutiner och planera för framtiden.


När: Årsmöte 11/2. Medlemsmöten måndagar 9/3, 11/5 (Hos Reymond)

Tid:18:30 samtliga tillfällen

Var:Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln)

Fika:Gratis

Ansvarig: Styrelsen


Planeringsmöte

Nytt för i år är att alla medlemmar bjuds in för att delta i planeringen inför höstens program 2020.

Vår förhoppning är att så många som möjligt kan komma med ideér och förslag som vi sen kan bearbeta och göra en verklighet av.

Plats är Duvans lokal, föreningen bjuder på fika.

Välkomna!