varen2022.detox.david.appelgren

Detox-föredrag med David Appelgren


Jag kommer bland annat prata om immun-boosting, cellföryngring, fasta och vägen till självläkning.

I vår vardag stöter våra kroppar ständigt på många utmaningar i form av stress, sjukdomar, kropps-främmande vardagskemikalier och syntetiska mediciner. I den här föreläsningen tar jag med dig på en holistisk resa genom vårt inre, och belyser vad kroppen gärna önskar sig för att lättare nå läkning. Du får med dig nycklar till hur du själv med egna medel kan hålla din kropp så frisk, stressfri, smärtfri, infektionsfri och utrensad från oönskade inkräktare som möjligt.


Några av föreläsningens ämnen är: probiotika, cell-detox, fasta, hur vi rensar parasiter (som är vanligare än vi tror), antioxidanternas roll i cellerna, vanliga kemikalier att undvika i din vardag, jod, trädens läkande krafter, quercetin, cellsalter, läkeörter, zeoliter och mycket mer.

Detox Special är en ny föreläsning som adresserar många av de problem vi ställs inför just i dessa tider hälsomässigt och letar efter lösningarna i naturen runt om oss. Välmående ska inte behöva vara svårt eller komplicerat då örter för självläkning inte behöver vara längre bort än runt husknuten.


Välkomna!


När: Söndag den 6 mars

Tid: 14:00 - 15:30

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln)

Pris: 200 kr. medlemmar 150 kr. (Helst swish eller jämna pengar) 

Fika: Duvan bjuder på fika, kaffe/te och en kaka


Föranmälan görs här från Duvans hemsida eller SMS:a Anki Skoglund 070-274 55 61


OBS: När du anmäler dig kommer ett svarsmeddelande som säger följande.


TACK FÖR DIN ANMÄLAN.
Den är nu registrerad och något mer kommer inte att skickas ut om inte aktiviteten blir inställd eller flyttad.