sjalens.oga.carina.vinnersten.v2019

Välkommen till Duvan i Motala

Personlig utveckling med själslig/andlig inriktning

KURSER - FÖREDRAG - STORSEANSER - MEDITATIONER

Själens Öga – Ditt Öde

Föreläsning/Workshop med Carina Vinnersten


Att finna svaren om vilken väg du är på jorden för att vandra handlar först och främst om förståelse för din själ, ditt själsliga DNA. Alla vi människor längtar efter att få uttrycka vår sanning och mening, att finna ett öde som vibrerar med vår längtan. Många säger att de längtar efter något nytt, men vet inte vad. Vad passar mig? Vad är min gudomliga väg? Vilket är mitt öde?


Carina Vinnersten arbetar som medial vägledare, håller kurser inom andlig, själslig och personlig utveckling samt finns verksam som ägare till butiken Häxans hörna i Berg strax utanför Linköping.Denna eftermiddag behandlar vi själens historia och kollektiva essens samt benar ut vilka gudomliga sanningar du bär i blomman av ditt eget hjärta. Det gäller att förstå om du behöver mycket eller lite vatten, extra näring, skugga eller sol för att blomma som mest.


Du är född till jorden för att vara det mesta och bästa av dig själv. Frågan är kanske inte vem du är utan vad du är. Mänskligheten är till dags dagar buren av karmastrålars ljus men som nu börjar lätta från våra ljuskroppar. I dessa öppningar finns gudomlig information att hämta. Mysteriet bortom solen välkomnar nu dig att se dig själv med själens öga.

 

Med hjälp av Egyptisk numerologi får du tillgång till din egen själs historia och de siffror du behöver för att knäcka koden till det största bankvalvet av dem alla – ditt hjärta, där vilar ditt öde!


www.medstigar.seVälkomna!


Föranmälan görs från Duvans hemsida. Pärmen i lokalen eller SMS:a Annamia 073-801 97 15


När: Söndag den 5 maj

Tid: 15,00 – ca: 17,30

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln)

Pris: Medlem 160 kr. Övriga 200 kr.

Fika: 20 kr.