medial.radgivning.i.grupp.tetta.v2019

Välkommen till Duvan i Motala

Personlig utveckling med själslig/andlig inriktning

KURSER - FÖREDRAG - STORSEANSER - MEDITATIONER

Medial rådgivning i grupp med Tetta Nolander


Vi tar plats runt ett dukat fikabord där vi ställer frågor till andevärlden. Tetta kanaliserar de ljusa vänner som vill komma igenom och svara på våra frågor eller lämna budskap. Hon arbetar intuitivt men använder sig även av pekare och Tarotkort som verktyg i tolkningarna. Ibland skriver Tetta även budskapen via automatskrift.


Under trivsamma former samtalar vi om det vi kan se eller kanske endast förnimma. Vi tar del av varandras tankar och erfarenheter på ett öppet och respektfullt sätt och där emellan får deltagarna runt bordet ställa frågor som andevärlden besvarar.I en medial rådgivning arbetar Tetta tillsammans med guider från andra sidan. Hon kopplar upp sig och tar emot information som kan hjälpa till att utveckla eller stödja vår utveckling.

Det händer även att nära och kära från andevärlden dyker upp under dessa mediala rådgivningar för att lämna budskap.

I en mindre grupp finns möjlighet för alla att få ett personligt budskap med sig hem. Dessa träffar har blivit både uppskattade och mycket intressanta. Man vet aldrig vilka vänner som kommer igenom eller vad ämnena kommer att handla om. Vi formar träffarna tillsammans.


Tidsåtgången brukar vara ca 2 tim.


www.knoartsweden.se


Välkomna!


Föranmälan görs från Duvans hemsida. Pärmen i lokalen eller SMS:a Anki Skoglund 070-274 55 61


När: Söndag den 31 mars

Tid: 15:00

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln)

Pris: Medlemmar 160 kr. Övriga 200 kr.

Fika: 20 kr