hosten2021_foredrag-kraftdjur.marinette

Föredrag: Kraftdjur med Marinette Andersson Lind


Finns utrymme och intresse tänker jag att de som deltar och vill ska få dra varsitt djurkort från den kortlek jag använder mig av, och få en kort tolkning av det kort man dragit.


Varmt och innerligt välkomna!När: Söndag den 27 februari

Tid: 14:00 - 15:30

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln) Motala

Pris: Pris: 200 kr. medlemmar 150 kr. (Helst swish eller jämna pengar)

Fika: Duvan bjuder på fika, kaffe/te och en kakaFöranmälan görs här från Duvans hemsida eller SMS:a Anki Skoglund 070-274 55 61Vi har behov att återknyta kontakten med naturen, den ursprungliga visdomen den besitter och jorda oss igen. Genom särskilt djuren som lärare kan vi få hjälp med detta.


Kraftdjuren symboliserar olika egenskaper, förmågor som även vi människor har. Vi kan både med allvar och glimten i ögat känna igen oss i djuren och lära oss mer om hur vi kan använda oss av de förmågor vi fötts med och inte minst hur vi kan hantera våra svagheter så de inte begränsar oss så mycket.


Jag kommer denna eftermiddag berätta lite om hur jag använder mig av Kraftdjuren, de gåvor och lektioner de erbjuder. Både för egen del, men också för att hjälpa andra komma i kontakt med sina Kraftdjur, till exempel genom att göra en personlighets-kartläggning eller få guidning i en livssituation.

OBS: När du anmäler dig kommer ett svarsmeddelande som säger följande.


TACK FÖR DIN ANMÄLAN.
Den är nu registrerad och något mer kommer inte att skickas ut om inte aktiviteten blir inställd eller flyttad.