2023.seans.fia.smith

Seans med Fia Smith


Jag heter Fia, och jag är född till medium. Medialiteten har jag ärvt och den har funnits i många generationer bakåt i mitt norrländska släktled.

I mitt liv har jag gått igenom enormt många, tunga och tuffa kamper och utstått mer hänsynslöshet än vad som nästan är möjligt under en livstid. 

Jag har tidigare ofta ställt frågan "Varför har just jag fått gå igenom allt det här? Det verkar ju inte logiskt?" Idag har jag svaret på det. Det är för att jag som medium och medmänniska ska kunna möta människor med förståelse. Jag dömer ingen. Inte heller blir jag chockad eller förvånad över de olika livshistorierna och valen som tagits i livet.

Många bär på tunga saker, och jag kan relatera till dem med en förståelse som bygger på egen erfarenhet. It takes one, to know one... 

Hos mig är ingen upplevelse eller känsla för konstig, löjlig, för jobbig eller märklig. Det är som det är, så hur ska vi göra för att få dig att komma vidare?

 

Privat är jag en väldigt ödmjuk människa, men när jag kopplar upp mig och jobbar som medium, så är jag väldigt bestämd, lite tuff och går rakt in i din core, din kärna.

Det kan ibland kännas lite obekvämt, men det är för att få dig att inse allvaret och hjälpa dig framåt. Och även om jag kan bli lite vass, så är jag alltid ärlig, och att jobba ärligt är det allra viktigaste för mig!

 

Hemsida: https://mediumfiasmith.com/


Välkomna!


När: Söndag den 26 mars

Tid: 14:00 - 15:30

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln)

Pris: 200 kr. medlemmar 150 kr. (Helst swish eller jämna pengar) 

Fika: Duvan bjuder på fika, kaffe/te och en kaka


Föranmälan görs här från Duvans hemsida eller SMS:a  Matti Fuxborn 070-651 11 73


Har du fått förhinder avboka din bokning här.

OBS: När du anmäler dig kommer ett svarsmeddelande som säger följande.


TACK FÖR DIN ANMÄLAN.
Den är nu registrerad och något mer kommer inte att skickas ut om inte aktiviteten blir inställd eller flyttad.