2022.hosten.foredrag heart sparks med david appelgren

Föredrag: Heart Sparks med David Appelgren


Det ska bli härligt att träffa er alla och dela med mig mer om visdomen som våra hjärtan besitter. Jag kommer lära ut sätt att leva mer från hjärtat i ditt liv, vilket kommer leda till minskad stress och mer harmoni i kropp och sinne.

 

Lyssna på ditt hjärta, lev mer från hjärtat ja många ordspråk berättar om vårt hjärtas inre intelligens och visdom. Jag kommer dela med mig av meditationer och olika tekniker för att leva mer från hjärtat, minska stress och hamna mer i harmoni med ditt kall i livet.


I den här föreläsningen dyker vi djupare in i hjärtat och gnistan som får ditt hjärta att slå och skapa ditt energifält. Hur är antika läror om helig geometri kopplad till vårt energifält och hur hör det samman med våra inre organ? Hur uppstår sjukdomar i kroppen enligt ett holistisk och det österländska perspektivet?

Enligt mycket modern forskning från bland annat the Heart Math Institute är människokroppen mer en elektrisk varelse än en kemisk. Elektriska spänningen i våra kroppar hjälper till vid läkning, cellbildning och genom hjärtats elektriska gnistor får elektriciteten våra hjärtan att slå. Kan vi påverka elektricitet, chi, ledningsförmågan och vår livslängd med hjälp av vår diet och rörelseövningar?

 

Varmt välkomna!


När: Söndag den 2 oktober

Tid: 14:00 - 18:00

Var: Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln) Motala

Pris: 250 kr Medlemmar 200 kr

Fika: Duvan bjuder på fika, kaffe/te och en kakaFöranmälan görs här från Duvans hemsida eller SMS:a Anki Skoglund 070-274 55 61OBS: När du anmäler dig kommer ett svarsmeddelande som säger följande.


TACK FÖR DIN ANMÄLAN.
Den är nu registrerad och något mer kommer inte att skickas ut om inte aktiviteten blir inställd eller flyttad.